Kokemuksia meistä

Haluamme tarjota markkinoiden parhaan projektinhallintaohjelmiston kaikenkokoisille kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille.

 

”Builderhead tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan hankekehitysporftoliomme hallitsemiseen ja pitkälle kehitetyn hankekehitysprosessimme virtaviivaiseen toteuttamiseen.”

Tuomas Hemmilä,
Toivo Group

“Builderhead on juuri sitä, mitä olemme etsineet. He tarjoavat ohjelmiston, joka palvelee rakennusteollisuuden liiketoiminnan tarpeita.”

Jorma Kilpeläinen
SSA Rakennus

”Builderhead on erittäin selkeä, helppo ja joustava tuotannonohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä, joka on aidosti tehty rakennusalalle.”

Anne Tervahauta,
Sievi Hyvinvointitilat

”Valitsimme Builderheadin, koska se vastasi hyvin tarpeitamme perustajaurakoiden projektihallinnassa ja hankekehityksessä. Pystymme nyt hallitsemaan hankkeitamme selkeästi yhdessä paikassa niiden koko elinkaaren ajan. 

Elina Esko,
Sievi Asunnot

”Builderhead helpotti töiden siirtoa sijaisille huomattasti, kun jään 4 kuukaudeksi vapaalle! Pääsin nimeämään projektieni tehtäville tuuraajat sekä kirjoittamaan tehtäviin liittyvät omat kommentit ja erikseen huomioitavat asiat. Nyt on tehtävälista ajantasalla ja voin hyvillä mielin jäädä vapaille luottaen, ettei tietokatkoksista aiheutuvaa häiriötä synny asiakkaille ja työkavereille!”

Lauri Österberg,
Sievi Hyvinvointitilat Oy

 

Lataa asiantuntijoiden laatimat ilmaiset tehtävälistat KVR- ja gryndihankkeisiin. Lataa tästä >

Builderhead soveltuu kaikenkokoisille kiinteistö- ja rakennusalan toimijoille

Builderhead on kiinteistö- ja rakennusalan moderni projektinhallintaohjelma. Kokeile ilmaiseksi! Ei sitoumuksia.

tai soita +358 50 5532524