Kokemuksia meistä

Haluamme tarjota markkinoiden parhaan projektinhallintaohjelmiston kaikenkokoisille kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille.

 

”Builderhead tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan hankekehitysporftoliomme hallitsemiseen ja pitkälle kehitetyn hankekehitysprosessimme virtaviivaiseen toteuttamiseen.”

Tuomas Hemmilä,
Toivo Group

“Builderhead on juuri sitä, mitä olemme etsineet. He tarjoavat ohjelmiston, joka palvelee rakennusteollisuuden liiketoiminnan tarpeita.”

Jorma Kilpeläinen
SSA Rakennus

”Builderhead on erittäin selkeä, helppo ja joustava tuotannonohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä, joka on aidosti tehty rakennusalalle.”

Anne Tervahauta,
Sievi Hyvinvointitilat

Hannu Riekki Rakka

”Builderhead auttaa meitä pysymään nykyisen nopean kasvun vauhdissa. On erittäin tärkeää löytää oikeat projektit ja johtaa niitä tehokkaasti.”

Hannu Riekki,
Rakka Asunnot

“Builderhead tarjoaa sopivan alustan projektiporftolion hallitsemiseksi ja projektinjohdon koordinoimiseksi. Nämä ovat tärkeitä osa-alueita liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä. Henkilöstömme kannalta Builderhead parantaa tiedonkulkua ja avoimuutta. Asiakkaille tämä puolestaan näkyy kustannustehokkaampina ratkaisuina sekä parempana laatuna.”

Iiro Kulta,
Teräselementti

llmoittaudu julkiseen demoon ja näe, kuinka Builderhead toimii.
Ilmoittaudu tästä >>

Lataa asiantuntijoiden laatimat ilmaiset tehtävälistat KVR- ja gryndihankkeisiin. Lataa tästä >