Y-Säätiö ja Builderhead yhteistyöhön

Y-Säätiön ja Builderheadin yhteisenä tavoitteena saada kaikki organisaation hankkeet yhteen paikkaan niin, että koko rakennuttamisen henkilöstö pääsee työskentelemään jouhevammin yhdessä.

“Meillä on vuosien saatossa kehittynyt hyvä toimintamalli projektien läpivientiin, mutta hanketiedot jakautuivat useisiin eri paikkoihin. Builderheadin avulla saamme kätevästi parhaat toimintamallit kaikkien käyttöön ja tärkeä tieto löytyy nyt yhdestä paikasta”, kertoo rakennuttajapäällikkö Anna Ritonummi.

Builderheadin avulla hallitset koko projektikantaa sekä projektien tehtäviä, aikatauluja ja dokumentteja yhdessä paikassa.

“Olen erittäin iloinen, kun pääsemme tekemään yhteistyötä Suomen suurimman voittoa tavoittelemattoman vuokranantajan ja asuntorakennuttajan kanssa. Y-Säätiöllä on todella ammattitaitoinen rakennuttajatiimi ja uskon, että saamme yhteistyössä kehitettyä ohjelmistoa entisestään”, toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

Builderheadin avulla nähdään nopeasti missä hankkeet menevät ja mitkä asiat on vielä tekemättä. Builderheadiin rakennettu vakioitu toimintamalli mahdollistaa, että yrityksen paras osaaminen on aina jokaisessa projektissa käytössä.

Y-Säätiö on suurin valtakunnallisesti toimiva voittoa tavoittelematon vuokranantaja Suomessa ja asunnottomuustyön asiantuntija.

Builderhead on helppokäyttöinen projektinhallintaohjelmisto hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen.

Share This