Kiinteistö- ja rakennusalan webinaarit

Tutustu asiantuntijoiden laatimiin kiinteistö- ja rakennusalan ilmaisiin webinaareihin. Webinaarit on suunniteltu kiinteistö- ja rakennusalan parissa työskenteleville asiantuntijoille sekä liiketoimintajohdolle.

 

Miten menestyä kiinteistöalalla? Miten luodaan toimialamurros? 

Paneudumme muun muassa näihin aiheisiin yhdessä Toivo Groupin toimitusjohtajan Markus Myllymäen kanssa ja pohdimme kiinteistöalalla menestymisen avaintekijöitä. Syvennymme myös Toivo Groupin liiketoimintaan.

Teemat: rakennuttaminen, kiinteistökehitys ja vuokraliiketoiminta.

Hankekehityswebinaari

Mitä hankekehittäjän tulee huomioida menestyäkseen hankekehityksessä? Miten löytää hyviä hankkeita?

Paneudumme aiheeseen yhdessä Firan Lauri Kaunisvirran kanssa ja pohdimme hankekehityksen eri vaiheita sekä syvennymme Firan hankekehitykseen.

Teemat: rakennuttaminen, hankekehitys ja kiinteistökehitys.

Miltä hyvä kiinteistöhanke näyttää? Miten haastava markkinatilanne vaikuttaa hankekehitykseen? Miten Toivo Group varmistaa onnistumisen hankekehityksessä?

Tällä kerralla paneudumme aiheeseen yhdessä Toivo Groupin Tuomas Hemmilän kanssa. Webinaari on suunniteltu hankekehityksen parissa työskenteleville asiantuntijoille sekä rakennuttajien ja rakennusliikkeiden johdolle.

Teemat: rakennuttaminen, kiinteistökehitys ja vuokraliiketoiminta.

Sujuva rakennusprojekti yhteisillä toimintatavoilla ja -malleilla

Tule kuulemaan, millä keinoilla tehostat rakennusprojektin hallinnollisia tehtäviä ja huolehdit, että kaikki pysyvät paremmin kartalla projektin edetessä sekä vähennät muistin varassa työskentelyä.

Lataa asiantuntijoiden laatimat ilmaiset tehtävälistat KVR- ja gryndihankkeisiin. Lataa tästä >