Tiedote: Rakennusalan ohjelmisto sai nimekkäitä sijoittajia

Rakennusalalle innovatiivista projektinhallintaohjelmistoa kehittävä Builderhead keräsi 300 000 euron pääomasijoituksen.

Rakennusalan teknologiayritys Builderhead sai siemenrahoituskierroksensa myötä nimekkäitä sijoittajia, kun muun muassa tunnetut sijoittajat Ali Omar ja Henry Nilert, sekä menestyneiden kiinteistö- ja rakennusalan teknologiayritysten Jydacomin ja Buildercomin perustajat Tuula Pitkänen ja Juha Aspinen sijoittivat yritykseen. Aiemmin yhtiöön on sijoittanut jo muun muassa osakestrategi Jukka Oksaharju.

Builderhead investoi tuotekehitykseen ja kasvuun

Yritys aikoo investoida ennen kaikkea tuotekehitykseen siten, että tulevina vuosina nopea kansainvälinen kasvu on mahdollista.

“Olemme saaneet jo asiakkaiksemme Suomen parhaita ja nopeimmin kasvavia rakennusalan yrityksiä, ja laajennamme liiketoimintaamme pian myös kansainvälisille areenoille. Olemme muun muassa jo tuplanneet tuotekehitystiimimme koon ja se tulee näkymään nopeasti tuotteemme kasvaneena kehitysvauhtina ja parempana käytettävyytenä”, kertoo Builderheadin toinen perustaja Julius Tuomikoski.

Rakennusalan digitalisaatio kiihtyy

Rakennusalan digitalisaatio on kiihtynyt viime vuosina ja sijoitukset alan teknologiastartupeihin ovat yli tuplaantuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana. McKinsey & Company arvioi rakennusalan ohjelmistomarkkinan koon kasvavan nykyisestä noin 2 miljardista dollarista noin 5 miljardiin dollariin 2030 mennessä.

“Rakennusala on maailman suurimpia toimialoja, mutta alalla hyödynnetään digitaalisia työkaluja vielä erittäin vähän verrattuna muihin toimialoihin. Muutos on kuitenkin tapahtumassa vauhdilla, ja rakennusalan yritykset ottavat toimintaansa tehostavia teknologioita kiihtyvällä tahdilla käyttöön. Builderheadin tiimillä on erinomainen tausta, jossa yhdistyy vahva teknologiaosaaminen ja vahva kokemus ohjelmistojen myynnistä sekä rakennusalasta. Builderheadin lähestymistapa ja helppokäyttöinen tuote on jo hyvin varhaisessa vaiheessa osoittanut tuottavansa merkittävää lisäarvoa rakennusalan yrityksille”, kertoo yksi kierroksen pääsijoittajista Ali Omar.

Builderhead kehittää innovatiivista rakennusalan projektinhallintaohjelmistoa rakennuttajille ja pääurakoitsijoille hankkeiden onnistuneeseen läpivientiin. Ohjelmisto yhdistää projektit, tiimit, tehtävät, kumppanit ja aikataulut yhtenäiseksi ja hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Lisätiedot:
Julius Tuomikoski, Co-Founder, Builderhead, julius.tuomikoski@builderhead.io, +358505221264

Share This