Halli- ja julkisivurakentamisen edelläkävijä Teräselementti yhteistyöhön Builderheadin kanssa

Teräselementti etsi rakennusalalle soveltuvaa projektinhallintatyökalua ja löysi Builderheadin ohjelmiston.

“Törmäsimme Builderheadin ratkaisuun kun etsimme ohjelmistoa oman projektinhallintamme tehostamiseen. Otimme heihin yhteyttä ja pääsimme nopeasti kokeilemaan ohjelmistoa käytännössä”, kommentoi Teräselementin Iiro Kulta.

Builderheadin ohjelmisto sisältää keskeiset portfolion- että projektinhallinnan työkalut. Ohjelmiston avulla hallitset helposti koko projektikantaa ja huolehdit yksittäisen projektin tehtävistä, aikatauluista, yhteystiedoista ja dokumenteista koko projektin elinkaaren ajan.

“Teräselementin tavoitteena on olla Suomen paras hallien ja erikoisjulkisivujen rakentaja. Builderhead tarjoaa sopivan alustan projektiporftolion hallitsemiseksi ja projektinjohdon koordinoimiseksi. Nämä ovat tärkeitä osa-alueita liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä. Henkilöstömme kannalta Builderhead parantaa tiedonkulkua ja avoimuutta. Asiakkaille tämä puolestaan näkyy kustannustehokkaampina ratkaisuina sekä parempana laatuna.”, lisää Iiro Kulta.

Teräselementti on vuonna 1964 perustettu uudistuva perheyritys, jonka tarjontaan kuuluvat hallit ja toimitilat, julkisivurakenteet ja -tuotteet sekä teräsrungot. Meitä kiitetään erityisesti laadukkaasta työn jäljestä sekä Teräselementin tavasta toimia joustavasti ja vastuullisesti.

Builderhead on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet onnistuneesti läpi.

Lisätietoa:
Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.io

Share This