SSA Rakennus ja Builderhead tiiviissä yhteistyössä jo vuodesta 2018

SSA Rakennus ja Builderhead ovat tehneet yhteistyötä aina Builderheadin tarinan alusta, vuodesta 2018 lähtien. Tavoitteena on ollut luoda ohjelmisto, jolla voidaan vakioida yrityksen parhaat käytännöt ja hallita helposti jokaista hanketta aina aihiosta takuuajalle asti. 

“SSA Rakennuksen toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen oli nähnyt useassa eri rakennusliikkeissä, miten asioita tehtiin.  Näiden oppien pohjalta hänellä oli selkeä näkemys siitä, miten asioita pitäisi tehdä ja millainen pelikirja projektinhallintaan pitäisi rakentaa. Tämä oli erinomainen lähtökohta yhteistyölle” , toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

Builderheadin ohjelmisto sisältää keskeiset portfolion- että projektinhallinnan työkalut. Ohjelmiston avulla hallitset helposti koko projektikantaa ja huolehdit myös yksittäisten projektien tehtävistä, aikatauluista, yhteystiedoista ja dokumenteista koko hankkeiden elinkaaren ajan.

”Meillä oli tarve ohjelmistolle, joka huomioisi kaikki projektin eri vaiheissa olevat tehtävät ja helpottaisi niiden käsittelyä. Uskon, että saamme Builderheadin kanssa yhteistyössä rakennettua meille parhaan mahdollisen ohjelmiston”, Jorma Kilpeläinen kertoo.

SSA:n ja Builderheadin kasvupoluissa on paljon yhtymäkohtia. Vuonna 2018 SSA:lla kehitettiin toimintajärjestelmää ja prosesseja, Builderheadilla tuotteen ideaa.

”Liiketoimintamme on kasvanut henkilöstömäärässä mitattuna samassa suhteessa. Kun SSA:laisia oli silloin 30, meitä oli kolme. Nyt SSA:laisia on reilu 90 ja meitä yhdeksän.” Julius nauraa.

Nyt SSA:lla ja Builderheadilla ollaan lähempänä tavoitetta, pelikirjaa, joka helpottaa liiketoiminnan skaalautumista.

 SSA Rakennus on ihmisen kokoinen rakennusliike. SSA:n tarinan taustalla ovat ihmiset. SSA:n ahkerat ammattilaiset, jotka ovat valmiita jakamaan tietotaitoaan sinun hankkeesi hyväksi. Urakoitsijat ja yhteistyökumppanit, jotka tekevät kaikkensa päästäksemme yhteiseen tavoitteeseen. Asiakkaat, jotka auttavat meitä haastamaan itseämme.

Builderhead on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet onnistuneesti läpi.

Lisätietoa:
Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.io

Share This