SL Yhtiöt ja Builderhead yhteistyöhön

SL Yhtiöiden ja Builderheadin yhteisenä tavoitteena on saada koko SL konsernin hankeportfolio yhteen paikkaan niin, että kokonaiskuva on selkeä ja aina saatavilla ja lisäksi erillisistä projektipankeista päästään eroon.

“Tavoittelimme kaiken tiedon kokoamista yhteen paikkaan, jossa se olisi käytettävissä helposti ja tehokkaasti. Lisäksi halusimme parantaa yleistä tiedonkulkua sekä aikataulutietoisuutta organisaatiossamme, myös datan visualisointi oli yksi tavoitteista”, SL Yhtiöiden Jasper Niuro kertoo.

Builderheadin avulla hallitset koko projektikantaa sekä projektien tehtäviä, aikatauluja ja dokumentteja yhdessä paikassa. Builderhead korvaa monimutkaiset excelit sekä erilliset projektinhallintatyökalut ja projektipankit.

“On upeaa päästä tekemään yhteistyötä perinteikkään ja korkeasta laatutasosta ja luotettavuudesta tunnetun vuokranantajan ja rakennuttajan kanssa. SL Yhtiöillä on todella ammattitaitoinen tiimi ja uskon, että saamme yhteistyössä paljon hyvää aikaan”, toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

Builderheadin avulla nähdään nopeasti missä hankkeet menevät ja mitkä asiat on vielä tekemättä. Builderheadiin rakennetut vakioidut toimintamallit mahdollistavat, että yrityksen paras osaaminen on aina jokaisessa projektissa käytössä.

SL Yhtiöt on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta. SL Yhtiöt Oy on konsernin emoyhtiö, joka harjoittaa itse tai tytäryhtiöidensä kautta rakennuttamis- ja isännöintitoimintaa, kiinteistöjen ja osakkeiden kauppaa, taloushallinnon ja rakennuttamisen konsultointia sekä asuinhuoneistojen ja liiketilojen vuokrausta.

Builderhead on uuden sukupolven projektinhallintaohjelmisto rakennushankkeiden kehittäjille, rakennuttajille ja rakentajille. Builderhead tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän moderneja portfolion- ja projektinhallinnan työkaluja, joiden avulla yhteistyöstä tulee saumatonta niin oman organisaation sisällä kuin kumppanienkin kanssa.

Share This