Sievi Hyvinvointitilat aloittaa Builderhead-ohjelmiston käytön – Modernimpaa projektinhallintaa hoivarakentamiseen

Sievi Hyvinvointitilat aloittaa Builderheadin käytön. Käyttöönoton tavoitteena on parantaa rakennushankkeiden kokonaishallintaa ja edistää liiketoiminnan ennustettavuutta.

“Uskomme, että Builderheadin tarjoamat uudet työkalut auttavat meitä kehittämään toimintaamme vieläkin sujuvammaksi ja samalla projektinhallintamme helpottuu. Säästämme jatkossa aikaa ja voimme olla varmoja, että myös asiakkaat hyötyvät näistä työkaluista”, kommentoi Sievi Hyvinvointilojen toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg.

Builderhead tarjoaa monipuoliset työkalut koko projektin ajalle hankekehityksestä aina takuuajan loppuun.

“Olemme innoissamme, että saamme palvella kasvavaa hoivarakentamisen edelläkävijää. Suhtaudumme intohimoisesti koko toimialan kehittämiseen ja tavoitteenamme auttaa asiakkaitamme kohti parempaa kannattavuutta sekä sujuvampaa projektinjohtamista”, toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

Sievi Hyvinvointitilat tarjoaa vuokrattavia hyvinvointitiloja avaimet käteen -periaatteella kaikkiin hoivan tarpeisiin, yhdellä sopimuksella. Lue lisää www.sievihyvinvointitilat.fi

Builderhead on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet onnistuneesti läpi.

Lisätietoa:
Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.io

Share This