Buildertalk – Rakennusalan markkinointi, Valtteri Karjula

Buildertalkin vieraana on Perustavan Valtteri Karjula, jonka kanssa keskustellaan rakennusalan markkinoinnista. Juontajana toimii Valtteri Kautto sekä Toni Martikainen.

Jaksossa paneudutaan muun muassa:

  • Miltä rakennusala näyttää markkinoijan silmin?
  • Millainen toimintamalli Perustavan markkinoinnissa on?
  • Mistä Perustavan dokumenttisarja sai alkunsa?
  • Kannattaako rakennusalan yrityksen panostaa markkinointiin? Mitä hyötyä siitä on?
  • Konkreettisia vinkkejä markkinointiin rakennusalalla

Kuuntele jakso:

Kuuntele jakso Spotify >>
Kuuntele jakso Google podcast >>

Jaksossa äänessä:

Valtteri Karjula toimii Perustavan markkinointipäällikkönä. Pohja-ja perustustöitä tarjoava Perustava toimii koko Suomen alueella ja palvelee asiakkaita paikallisesti. Yli 400 henkeä työllistävä yhtiö on perustettu vuonna 2007.

Valtteri Kautto on Builderheadin myyntijohtaja ja rakennus- ja kiinteistöalan ohjelmistojen konkari. Valtteri uskoo alan ohjelmistojen ja suomalaisen osaamisen avaavan hienoja kansainvälisiä mahdollisuuksia kaikille alan yrityksille.

Toni Martikainen on Builderheadin markkinoinnin vetäjä. Toni haluaa auttaa rakennusalan yrityksiä hyötymään digitalisaation tuomista mahdollisuuksista. Hän on kiinnostunut ymmärtämään alan toimintaa ja sparrailee mieluusti alan teknologioista.

Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Kuuntele jaksoja Youtube, Spotify , Google Podcast -palveluissa.  Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Share This