Puukerrostaloihin erikoistunut JVR Plus tehostaa toimintaansa Builderheadin avulla

Puukerrostalojen rakentamiseen erikoistunut JVR Plus aloittaa Builderhead-ohjelmiston käytön. Samalla yritys pääsee hyödyntämään modernia rakennusalan ohjelmistoa hankekehityksen ja portfolion hallinnassa.

“Builderheadin avulla pääsemme helposti tarkastelemaan koko hankeputkea yhdestä paikasta ja saamme nopeammin tiedon siitä missä vaiheissa eri projektit menevät. Builderhead on eräällä tavalla rakennusalan yrityksen oma lennonjohtotorni. Ohjelmisto lisää systematiikkaa ja helpottaa rakennusliiketoiminnan keskeisiä toimintoja.”, kommentoi JVR Plus Oy:n toimitusjohtaja Antti Erola.

Builderhead tarjoaa monipuoliset työkalut koko projektin ajalle hankekehityksestä aina takuuajan loppuun.

“JVR on hyvä esimerkki modernista rakennusyhtiöstä, joka haluaa kehittää rakentamista ja koko alaa eteenpäin. Olemme erittäin ylpeitä saadessamme heidät mukaan kasvavaan asiakaskuntaamme”, toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

JVR Plus kehittää ja toteuttaa massiivipuisia puukerrostaloja tilaelementtitekniikalla. Tavoitteena on tehdä kerrostalon ostaminen helpoksi sekä nostaa asuntorakentamisen laatu ja tuottavuus uudelle tasolle. Massiivipuiset asunnot ovat terveellinen ja kestävä vaihtoehto asukkaalle, luonnolle ja yhteiskunnalle.

Builderhead on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet onnistuneesti läpi.

Lisätietoa:
Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.io

Share This