Planera ja Builderhead yhteistyöhön

Planera tuo Builderhead-ohjelmiston osaksi projektinhallinnan prosesseja. Yhteistyön tavoitteena on parantaa tilannekuvan muodostamista sekä mahdollistaa entistä sujuvampi toimintamalli jokaiseen projektiin.

“Builderhead on moderni ja helppokäyttöinen ohjelmisto korjausrakennushankkeiden projektinhallintaan. Builderheadin avulla saatu selkeä tilannekuva auttaa meitä toimimaan tehokkaammin ja keskittymään asiakkaiden palvelemiseen”, kertoo Planeran toimitusjohtaja Jani Rintala.

Builderheadin avulla hallitset koko projektikantaa sekä projektien tehtäviä, aikatauluja ja dokumentteja yhdessä paikassa. Builderhead korvaa monimutkaiset excelit, erilliset projektinhallintatyökalut ja kalliit projektipankit.

“Yhteistyö Planeran kanssa on ollut erittäin mielyttävää. Olemme molemmat nuoria ja kasvuhakuisia yrityksiä, jotka pyrkivät uudistamaan alan perinteisiä toimintamalleja. Olemme tässä Planeran kanssa samassa veneessä”, toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

Builderheadin avulla nähdään nopeasti missä hankkeet menevät ja mitkä asiat on vielä tekemättä. Tämän lisäksi ohjelmisto helpottaa yhteistyön tekemistä niin oman tiimin kuin ulkoisten kumppanien kanssa.

Planera on vuonna 2015 perustettu korjausrakentamisen asiantuntija ja konsulttitoimisto. Olemme sekoitus laajaa rakentamisen eri osa-alueiden kokemusta ja nuoria tulevaisuuden tekijöitä.

Builderhead on helppokäyttöinen projektinhallintaohjelmisto hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen.

Share This