Pajala Yhtiöt ja Builderhead yhteistyöhön

Pajala Yhtiöt kehittää hankekehityksen toimintamalleja Builderhead-ohjelmiston avulla.

“Aikaisemmin käytimme mm. Pipedriveä, mutta se ei täysin palvellut meidän tarpeita. Sen sijaan Builderhead tarjosi selkeän työkalupaketin, joka huomioi myös alan erityispirteet. Builderheadin avulla pystymme nyt paremmin johtamaan hankekehityksen eri prosesseja ja seuraamaan eri hankkeiden toteutusehtojen täyttymistä”, kertoo Pajala Yhtiöiden hankepäällikkö Väinö Mettiäinen.

Builderhead tarjoaa helppokäyttöiset työkalut hankekehitystiimin arkeen. Ohjelmiston avulla voidaan hallita koko projektikantaa sekä yksittäisen projektin tehtäviä, aikatauluja ja dokumentteja keskitetysti yhdessä paikassa. Builderhead korvaa monimutkaiset excelit,  erilliset projektinhallintatyökalut ja kalliit projektipankit.

“Olemme tyytyväisiä, kun saamme tehdä yhteistyötä intohimoisen ja erittäin ammattitaitoisen porukan kanssa. Pajala on myös hyvä kirittäjä Builderheadin uusien toimintojen kehittämisessä”, toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

Builderhead helpottaa tiimityöskentelyä ja mahdollistaa myös yhteystietojen sekä niihin liittyvien muistiinpanojen tehokkaan hallinnan.

Pajala Yhtiöt
syntyi intohimosta tehdä rakentamista suoraselkäisesti ja luotettavasti. Rakennamme joukkuepelinä juuri sellaisia koteja kuin lupaamme.

Builderhead on helppokäyttöinen projektinhallintaohjelmisto hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen.

Share This