Buildertalk – Kasvuyrityksen johtaminen rakennusalalla, Jaakko Heikkilä

Buildertalkin vieraana on Tekovan toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä, jonka kanssa keskustellaan muun muassa toimitilahankkeiden rakentamisesta ja kasvuyhtiön johtamisesta. Juontajana toimii Valtteri Kautto.

Jaksossa paneudutaan muun muassa:

  • Kuka on Jaakko Heikkilä?
  • Millaista nopeasti kasvavan rakennusalan yrityksen johtaminen on?
  • Millaisia haasteita sekä mahdollisuuksia kasvu on tuonut Tekovalle?
  • Mitkä asiat näet menestyksen tekijöinä Tekovalla?
  • Mistä/miten tunnistaa hyvä toimitilahanke?
  • Millaisiin projekteihin Tekova ei lähde mukaan?

Kuuntele jakso:

Kuuntele jakso Spotify >>
Kuuntele jakso Google podcast >>

Jaksossa äänessä:

Jaakko Heikkilä toimii Tekova Oy:n toimitusjohtaja. Tekova on toimitila- ja teollisuusrakentamiseen erikoistunut keväällä 2018 toimintansa aloittanut liikekiinteistöjen hankekehittäjä. Hyödynnämme kokeneen organisaatiomme vuosien varrella oppimaa ja kehittämään tehokasta ja laadukasta toimintamallia.

Valtteri Kautto on Builderheadin myyntijohtaja ja rakennus- ja kiinteistöalan ohjelmistojen konkari. Valtteri uskoo alan ohjelmistojen ja suomalaisen osaamisen avaavan hienoja kansainvälisiä mahdollisuuksia kaikille alan yrityksille.

Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Kuuntele jaksoja Youtube, Spotify , Google Podcast -palveluissa.  Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Share This