J.Malm vakioi parhaat toimintamallit ja monistaa ne kaikkiin projekteihin Builderheadin avulla

Pirkanmaalainen rakennusalan edelläkävijäyritys J.Malm tutustui Builderhead-ohjelmistoon ja kiinnostui sen tuomasta lisäarvosta hankeprosessien vakiointiin ja ohjaamiseen. Nopeasti kehittyvä Builderhead tuo rakennusliikkeen kaikki projektit yhdelle alustalle ja tarjoaa monipuoliset työkalut tehokkaaseen projektinhallintaan.

“Builderheadin avulla saamme näkyvyyden koko hankeportfolioomme ja pystymme varmistamaan onnistumisen kannalta kriittisten tehtävien oikea-aikaisen toteutuksen. Ymmärrämme myös paremmin, mistä mahdolliset riskit syntyvät. Yhteistyön tavoitteena on standardoida parhaat toimintamallit ja monistaa ne jokaiseen projektiin”, kertoo J.Malmin toimitusjohtaja Mikko Suopanki.

Builderhead on rakennusliiketoimintaa suunniteltu helppokäyttöinen ohjelmisto, joka yhdistää portfolion, yksittäiset projektit, tiimit, tehtävät, kumppanit ja aikataulut.

“Haluamme jatkuvasti kehittää liiketoimintamme kannattavuutta, tehokuutta ja laatua. Builderheadin porukka sekä ohjelmisto ovat siihen loistava kumppani ja työkalu”, lisää projektipäällikkö Eero Hyvärinen.

J.Malm Olemme 1978 perustettu Pirkanmaalla toimiva kangasalalainen perheyritys. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, joustavuuteen, asiakaslähtöisyyteen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Builderhead on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet onnistuneesti läpi.

Lisätietoa:
Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.io

 

Share This