CORE Properties ja Builderhead yhteistyöhön

Moderni kiinteistökehittämiseen erikoistunut CORE Properties hyödyntää Builderheadia toimintamallien vakiointiin sekä tehostamiseen.

“Builderheadin avulla saamme kaikki hanketiedot yhteen paikkaan ja voimme sen avulla työstää hankkeita eteenpäin. Ohjelmisto varmistaa, että asiat etenevät sovitusti ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti”, kertoo CORE:n Tuomo Mertaniemi.

Builderheadin avulla hallitset koko projektikantaa ja projektien tehtäviä, aikatauluja ja dokumentteja yhdessä paikassa. Builderhead korvaa monimutkaiset excelit, erilliset projektinhallintatyökalut ja kalliit projektipankit.

“Jo pidempään jatkunut yhteinen kehitystyö CORE:n ydintiimin kanssa on ollut erittäin hedelmällistä. CORE:lla on raikas ote kiinteistökehitykseen ja on ilo olla tässä tarinassa mukana”, toteaa Builderheadin Julius Tuomikoski.

Builderheadiin rakennettu vakioitu toimintamalli mahdollistaa, että yrityksen paras osaaminen on aina jokaisessa projektissa käytössä.

CORE Properties Oy on vuonna 2017 perustettu vakavarainen kiinteistökehittämiseen keskittyvä yhtiö. Sijoitamme kehitysvaiheen kiinteistöihin, joiden arvossa on merkittävä nousupotentiaali. CORE:n kohteet ovat hotelleja, erilaisia palveluasuntoja ja kalustettuja asuntoja majoituskäyttöön.

Builderhead on helppokäyttöinen projektinhallintaohjelmisto hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen.

Share This