Buildertalk – Talotekniikka ja rakennuttaminen, Tommi Isopahkala

Buildertalkin vieraana on Wirmaxin Tommi Isopahkala, jonka kanssa keskustellaan siitä, mitä rakennuttajien tulisi tietää talotekniikasta. Juontajana toimii Valtteri Kautto.

Jaksossa paneudutaan muun muassa:

  • Kuka on Tommi Isopahkala?
  • Miten rakennuttajien ja rakennusliikkeiden tulisi huomioida talotekniikka? 
  • Miten sen avulla voidaan parantaa rakennettavan kiinteistön arvoa tai elinkaarta?
  • Millainen vaikutus taloteknisillä valinnoilla on energiatehokkuuteen?
  • Miltä tulevaisuus näyttää kiinteistö- ja talotekniikan näkökulmasta? 

Kuuntele jakso:

Kuuntele jakso Spotify >>
Kuuntele jakso Google podcast >>

Jaksossa äänessä:

Tommi Isopahkala toimii Wirmaxin tuotannonjohtajana. Yrittäjä Tommi Isopahkala perusti Wirmaxin vuonna 2007, jolloin Wirmax oli 5 hengen sähköasennusliike pääkaupunkiseudulla. Wirmax kasvatti asentajamäärä pikkuhiljaa ja vuonna 2017 Wirmaxilla aloitti ensimmäisen LVI-asentaja. Nykyisin Wirmax työllistää yli 100 talotekniikan ammattilaista palvellen asiakkaitaan toimipisteinään Helsinki, Jyväskylä ja Oulu.

Valtteri Kautto on Builderheadin myyntijohtaja ja rakennus- ja kiinteistöalan ohjelmistojen konkari. Valtteri uskoo alan ohjelmistojen ja suomalaisen osaamisen avaavan hienoja kansainvälisiä mahdollisuuksia kaikille alan yrityksille.

Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Kuuntele jaksoja Youtube, Spotify , Google Podcast -palveluissa.  Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Share This