Tiedote: Builderhead lanseeraa kiinteistö- ja rakennusalan projektinhallintaohjelmiston

Rakennusalalle modernia projektinhallintaohjelmistoa muutaman vuoden kehittänyt Builderhead lanseeraa ohjelmistonsa markkinoille.

Rakennusalan teknologiayritys Builderhead on saanut tuotekehityksensä ensimmäisen vaiheen päätökseen ja julkaissut kiinteistö- ja rakennusalan portfolion- ja projektinhallintaohjelmistonsa. Ohjelmistoa on kehitetty noin kolme vuotta yhdessä toimialan innovatiivisten ja nopeasti kasvaneiden yritysten, kuten SSA Rakennuksen, Rakka Asuntojen, Sievi Hyvinvointitilojen, Olas Groupin, Teräselementin ja Toivo Groupin kanssa.

“Haluamme kiittää kaikkia ihmisiä ja yrityksiä, joiden kanssa olemme yhdessä onnistuneet luomaan toimialalle uudenlaisen ohjelmiston, joka yhdistää hankekehityksen, rakennuttamisen ja rakentamisen eheäksi kokonaisuudeksi. Builderheadissa yhdistyy sekä projektikannan että yksittäisten projektien hallintaan tarkoitetut työkalut, ja mahdollistaa osapuolten välisen saumattoman yhteistyön. Olemme onnistuneet jo saamaan erinomaisia käyttökokemuksia käytännön arjessa. Alan yritykset ovat ottaneet Builderheadin ohjelmiston positiivisesti vastaan ja uusia asiakkaita tulee tällä hetkellä kiihtyvällä vauhdilla, kertoo Builderheadin Julius Tuomikoski. 

Yritys jatkaa merkittäviä investointeja sekä tuotekehitykseen että kasvuun, ja tavoittelee samalla laajentumista kansainvälisille markkinoille. 

“Tuomme jatkuvasti uusia ominaisuuksia asiakkaidemme käyttöön. Lähitulevaisuudessa asiakkaamme pystyvät muun muassa kutsumaan kumppaninsa mukaan tekemään projektia yhdessä Builderheadin työkaluilla ja korvaamaan perinteiset projektipankkityökalut.”

Builderhead on rakennuttajille ja pääurakoitsijoille suunnattu helppokäyttöinen portfolion- ja projektinhallintaohjelmisto, joka yhdistää tiimit ja työkalut projektin jokaisessa vaiheessa ja lisää tehokkuutta rakennushankkeissa. builderhead.com

Lisätiedot:
Julius Tuomikoski, Co-Founder, Builderhead, julius.tuomikoski@builderhead.com, +358 50 522 1264

Share This