Blucon ja Builderhead yhteistyöhön

Kiinteistöjen tärkeimpiin remontteihin erikoistunut Blucon vakioi ja tehostaa omia toimintamalleja Builderheadin avulla.

”Olemme mukana kiinteistöjen peruskorjaushankkeissa aina suunnittelusta loppusilaukseen asti. Ydinliiketoimintaamme ovat muun muassa taloyhtiöiden talotekniset peruskorjaushankkeet”, kertoo Bluconin toimitusjohtaja Matti Rajamäki.

Builderhead on moderni projektinhallinta- ja yhteistyöalusta kiinteistö- ja rakennusalan hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja tuotannonohjaukseen. Ohjelmiston avulla hallitset helposti koko projektikantaa sekä yksittäisten projektien tehtäviä, viestintää, aikatauluja ja dokumentteja.

”Meillä on palava halu kehittää omaa toimintaamme ja sen kautta koko toimialaa. Builderheadin avulla voimme vakioida parhaat toimintamallit jokaiseen projektiin ja pystymme tehokkaammin jatkokehittämään niitä projektista toiseen. Tämän ansiosta jokainen asiakkaamme voi olla varma, että yrityksemme paras osaaminen on aina käytössä”, lisää Matti.

Builderheadin käyttöönotto ei vaadi isoa IT-hanketta. Ohjelmiston käyttöönotto on vaivatonta ja se tehdään yhdessä Builderheadin asiantuntijoiden kanssa.

Blucon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva taloyhtiöiden taloteknisiin peruskorjaushankkeisiin erikoistunut yritys. Blucon Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme toteuttaneet toimihistoriamme aikana lukuisia kiinteistöjen tärkeimpiä remontteja. Meille palvelu on elämän asenne!

Builderhead on projektinhallintaohjelmisto kiinteistö- ja rakennusalan hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja tuotannonohjaukseen

Share This