Viisi syytä siihen, miksi Builderhead tekee rakennushankkeiden läpiviennistä tehokasta

Builderhead on moderni ohjelmisto hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja projektinhallintaan. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia sekä koko hankekannan hallintaan että yksittäisen projektin tehokkaaseen johtamiseen.

Seuraavaksi käymme läpi viisi syytä, miksi Builderhead on erinomainen työkalu rakennusprojektien läpivientiin ja hallintaan.

1. Rakennushankkeen johtamiseen suunniteltu moderni työkalu

Geneeriset projektinhallintatyökalut eivät usein täysin istu alan tarpeisiin ja käytäntöihin ilman räätälöintiä. Ohjelmistojen räätälöintiin uppoaa helposti paljon aikaa ja rahaa. Builderhead on suunniteltu vastaamaan puhtaasti kiinteistö-, energia ja rakennusalan toimintamalleja ja termistöjä. Saat ohjelmiston tämän ansiosta nopeasti käyttöön. Olemme panostaneet vahvasti myös ohjelmiston käyttökokemukseen ja kehittäneet ohjelmistoa yhdessä alan eri asiantuntijoiden kanssa.

2. Koko hankekannan ja yksittäisen projektin hallinta yhdessä paikassa

Builderheadin avulla hallitset koko hankekantaa ja pääset syventymään yksittäiseen projektiin ilman, että sinun tarvitsee hyppiä eri työkalujen välillä. Tämän ansiosta tieto liikkuu paremmin eri henkilöiden välillä, tilannekuva paranee ja raportointi helpottuu. Samalla vähennät tietojen siiloutumista eri paikkoihin.

3. Seuraavan sukupolven projektipankki

Erilaiset projektipankit ovat isossa roolissa rakennushankkeiden hallinnassa. Builderhead toimii myös projektipankkina. Voit helposti jakaa eri dokumentteja, vastuuttaa tehtäviä tai käydä keskustelua ulkopuolisten kumppanien kanssa yhdessä paikassa. Samalla teet yhteistyöstä helppoa ja tehokasta projektin jokaiselle osapuolelle sekä vältät tietojen turhan hajautumisen.

4. Yhtenäinen pelikirja

Rakennushankkeet ovat usein niissä työskentelevien henkilöiden näköisiä, mikä voi pahimmassa tapauksessa olla iso ongelma. Builderheadin avulla pääset rakentamaan yrityksellenne selkeän pelikirjan, jonka avulla voit tuoda yrityksen parhaan osaamisen jokaisen käyttöön. Pelikirja on dokumentoitu kokoelma hyväksi havaittuja toimintamalleja ja -tapoja. Se kokoaa tehtävät, asiakirjat ja laatuprosessit, joiden avulla voidaan taata onnistunut projekti. Ohjelmiston avulla pystyt myös käyttämään pelikirjaa kaikissa projekteissa.

5. Reaaliaikainen tilannekuva

Reaaliaikaisen tilannekuvan puuttuminen hidastaa päätöksentekoa ja altistaa virheille. Builderheadin avulla voit seurata projektien etenemistä, resurssien käyttöä, aikatauluja ja budjetteja reaaliajassa. Tämän avulla huomaat mahdolliset ongelmat tai viivästykset ajoissa ja pääset tekemään tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Yhteenveto

Builderhead tarjoaa kokonaisvaltaisen ja tehokkaan lähestymistavan rakennushankkeiden hallintaan. Sen avulla voit hallita kaikkia projekteja yhdessä paikassa, optimoida resurssien käyttöä, jakaa tietoa läpinäkyvästi ja seurata projektien etenemistä reaaliajassa.

Sujuva rakennusprojekti yhteisillä toimintatavoilla ja -malleilla
Builderhead team

Kirjoittaja

Toni Martikainen

Toni haluaa auttaa rakennusalan yrityksiä hyötymään digitalisaation tuomista mahdollisuuksista. Hän on kiinnostunut ymmärtämään alan toimintaa ja sparrailee mieluusti alan teknologioista.

Share This