Buildertalk – Tahtituotanto, Joonas Lehtovaara

Buildertalkin vieraana on A-Insinöörien Joonas Lehtovaara, jonka kanssa syvennytään tahtituotantoon. Juontajana toimii Valtteri Kautto.

Jaksossa paneudutaan muun muassa:

  • Kuka on Joonas Lehtovaara ja kuinka hän päätyi rakennusalalle?
  • Mistä tahtituotannossa on kyse?
  • Mitä uutta tahtituotanto on tuonut/tuo verrattuna siihen miten työmaita on perinteisesti johdettu?
  • Osataanko tahtituotannon mahdollisuuksia aidosti hyödyntää Suomessa?
  • Mihin tahtituotanto kehittyy tai mihin sen pitäisi kehittyä?
  • Millaista roolia tahtituotanto näyttelee maailmalla?

Kuuntele jakso:

Kuuntele jakso Spotify >>
Kuuntele jakso Google podcast >>

Jaksossa äänessä:

Joonas Lehtovaara työskentelee A-Insinöörien kehityspäällikönä rakennuttamisen toimialalla. Joonas on uransa aikana keskittynyt rakentamisen toiminnan johtamisen tutkimukseen ja kehitykseen (esim. tahtituotantoon). Hän on tutkinut, miten parempi suunnittelu, yhteistyö ja oppiminen voivat tukea rakennusprojektien tehokasta toteutusta.

Valtteri Kautto on Builderheadin myyntijohtaja ja rakennus- ja kiinteistöalan ohjelmistojen konkari. Valtteri uskoo alan ohjelmistojen ja suomalaisen osaamisen avaavan hienoja kansainvälisiä mahdollisuuksia kaikille alan yrityksille.

Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Kuuntele jaksoja Youtube, Spotify , Google Podcast -palveluissa.  Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Share This