Buildertalk – Uuden ajan kiinteistökehitys, Markus Myllymäki, Toivo Group

 

Buildertalkin vieraana on Toivo Groupin toimitusjohtaja Markus Myllymäki, jonka kanssa keskustellaan uuden ajan kiinteistökehityksestä ja omistamisesta, sekä vuokra-asuntoliiketoiminnasta. Jakson juontajana toimii Julius Tuomikoski.

Jaksossa paneudutaan muun muassa:

  • Kuka on Markus Myllymäki ja mikä on Toivo Group?
  •  Millaista on hyvä kiinteistökehitys ja laadukas kiinteistöalan arvoketjunhallinta?
  • Millaista lisäarvoa kiinteistön omistaja voi luoda vuokra-asukkaille, rakennetulle miljöölle, yhteiskunnalle ja ympäristölle?
  • Miten se eroaa myyntiin rakennetuista asunnoista?
  • Mitkä ovat 2020 luvun vuokra-asumisen megatrendit?
  • Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät osa-alueet mistä alan yritysten tulisi huolehtia?
  • Mihin olemme menossa? Ketkä voisivat olla alan voittajia vuonna 2030?

Kuuntele jakso:

Kuuntele jakso Spotify >>

 

Jaksossa äänessä:

Markus Myllymäki on Toivo Groupin toimitusjohtaja. Toivo on suomalainen kiinteistökehitykseen ja -omistukseen erikoistunut toimija, jonka missiona on muuttaa kiinteistöjen arvoketjua ja muodostaa erottuva liiketoimintamalli.  

Julius Tuomikoski on rakennusalan ohjelmistoyritys Builderheadin toinen perustaja. Hän haluaa auttaa alan yrityksiä parantamaan rakennushankkeiden kannattavuutta ja uskoo, että uusilla teknologioilla on siinä merkittävä rooli.

 

Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Kuuntele jaksoja Youtube, Spotify , Google Podcast -palveluissa.  Buildertalk podcast-sarja paneutuu rakennusalan ajankohtaisiin aiheisiin, teknologioihin ja kiinnostaviin yrityksiin sekä persooniin.

Share This