Builderhead kokemuksia: SSA Rakennus

SSA lisää läpinäkyvyyttä ja vakioi parhaat toimintamallit Builderheadin avulla. Vuonna 2019 alkanut yhteistyö on mahdollistanut SSA:lle tehokkaan tavan hallita projekteja ja kehittää toimintamalleja.

Toimintamallien ja työkalujen laaja kirjo

Aikaisemmin SSA:n toimintamallien hallinta jakautui excelien ja useamman eri työkalun välille. Prossessien hallinta vei paljon aikaa ja vaati manuaalista työtä. Tämän lisäksi käytössä oli kirjo erilaisia toimintamalleja.

Läpinäkyvä ja helposti seurattava toimintamalli

Builderheadin avulla mahdollistettiin läpinäkyvä, tehokas ja vakioitu toimintamalli, jonka ansiosta projektien johtaminen on entistä helpompaa. Ohjelmiston avulla nähdään nopeasti missä hankkeet menevät ja mitkä tehtävät on vielä tekemättä.

Nyt projektien hallinta tapahtuu yhdessä paikassa eikä tärkeitä tietoja tarvitse enää etsiä. Vakioidun tehtävämallin ansiosta yrityksen paras osaaminen on kaikissa projekteissa käytössä.

Monipuolinen työkalu päivittäiseen käyttöön

Builderhead on erinomainen työkalu päivittäiseen käyttöön . Sen avulla seurataan hankkeiden tilanteita, pidetään viikko- ja myyntipalavereita sekä varmistetaan, etteivät tärkeät asiat ei unohdu.

Yhteistyö SSA:n sekä Builderheadin välillä on ollut sujuvaa. Uudet kehitysideat otetaan innokkaasti vastaan ja ohjelmisto mukautuu helposti yrityksen omiin toimintamalleihin sopivaksi.

Lisätiedot

SSA on valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Tavoitteemme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa.

Builderhead on paras projektinhallintaohjelmisto hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen.

Haluatko kuulla lisää?

Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.com

Share This