Builderhead kokemuksia: Sievi Hyvinvointitilat

Sievi Hyvinvointitilat parantaa rakennushankkeiden kokonaishallintaa ja edistää liiketoiminnan ennustettavuutta Builderheadin avulla.

Liiketoiminnan kasvu synnytti tarpeen

Liiketoiminnan kasvaessa Sievi Hyvinvointitilat tarvitsi uutta toiminnanohjausjäjestelmää, jolla se voisi tuoda kaikille yhteiset toimintamallit ja varmistaa projektien tehokkaan läpiviennin. Vaihtoehtoina oli etsiä täysin valmis ratkaisu tai lähteä itse kehittämään ohjelmistoa.

Builderhead tarjosi tilanteeseen erinomaisen vaihtoehdon. Yhteistyön ansiosta Sievi Hyvinvointitilat sai heti käyttöönsä alalle suunnitellun ohjelmiston, jonka jatkokehitykseen he pääsevät myös aidosti vaikuttamaan.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto

Builderheadin käyttö ei vaadi ohjekirjaa ja se tarjoaa kaikki tarpeelliset ominaisuudet rakennusprojektin hallintaan. Builderhead ei ole pelkkä toiminnanohjausjärjestelmä, vaan se toimii myös koko yrityksen laatukäsikirjana.

Täydellinen läpinäkyvyys ja ajantasainen tilannekuva

Builderhead kertoo nopeasti missä vaiheissa eri työmaat menevät, mitkä tehtävät on tehty ja mitkä vielä tekemättä. Jokainen osapuoli saa selkeän työlistan ja eräpäivät. Builderheadin ansiosta kaikki tietävät missä mennään ja mitä on tulossa.

Sievi Hyvinvointitilat tarjoaa vuokrattavia hyvinvointitiloja avaimet käteen -periaatteella kaikkiin hoivan tarpeisiin, yhdellä sopimuksella. Lue lisää www.sievihyvinvointitilat.fi

Builderhead on ohjelmisto kiinteistö- ja rakennusalan hankekehitykseen, rakennuttamiseen ja projektinhallintaan. Builderhead yhdistää ihmiset ja työkalut rakennusprojektin kaikissa vaiheissa.

Lisätietoa:
Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.com

Share This