Valtteri Kautto Builderheadin uusi Head of Sales

Valtteri Kautto myyntijohtajaksi Builderheadille. Valtteri aloittaa 15.8. Head of Sales -positiossa ja ottaa vastuulleen Builderheadin myynnin osana Builderheadin Growth-tiimiä, jossa markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu ovat saumaton kokonaisuus.

“Builderheadissa mielenkiinnon herätti tuotteen ainutlaatuisuus ja mahdollisuudet rakennus- ja kiinteistömarkkinassa, jonka digitalisaation aste on vielä verrattain matala, mutta kehittyy kovaa vauhtia. Uskon, että tuore teknologia avaa alan yrityksille hienoja uusia mahdollisuuksia tehdä liiketoiminnastaan kannattavampaa, paremmin skaalautuvaa ja mukavampaa.” kiteyttää Valtteri.

 Valtterilla on lähes kymmenen vuoden kokemus rakennus- ja kiinteistöalan ohjelmistoista ja asiakkuuksista. Valtteri on aiemmin työskennellyt HomeRun.net-palvelun parissa operatiivisena johtajana ja vastannut myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta.

“Toivotan Valtterin lämpimästi tervetulleeksi Builderheadille. Hänellä on ainutlaatuinen yhdistelmä Builderheadin kannalta elintärkeätä osaamista eli syvällistä ymmärrystä kiinteistö- ja rakennusalasta sekä vankka kokemus SaaS -ohjelmistoliiketoiminnasta ja sen kasvattamisesta. Valtteri edustaa myös Builderheadin arvomaailmaa ja on muutenkin kaikin puolin mukava tyyppi.” kommentoi Builderheadin Co-Founder Julius Tuomikoski.

Builderhead
Builderhead on rakennuttajille ja pääurakoitsijoille suunnattu helppokäyttöinen portfolion- ja projektinhallintaohjelmisto, joka yhdistää tiimit ja työkalut projektin jokaisessa vaiheessa ja lisää tehokkuutta rakennushankkeissa. builderhead.io

Share This