Uuden sukupolven kiinteistökehittäjä ja -omistaja Toivo Group ja Builderhead yhteistyöhön

Ensiluokkaiseen asukaskokemukseen panostava Toivo Group vauhdittaa hankekehitystä Builderheadin ohjelmiston avulla.

“Onnistunut hankekehitys on liiketoimintamme kannalta erittäin keskeinen asia, ja haluamme kehittää hankekehitysprosessiamme systemaattisesti eteenpäin. Olemme seuranneet Builderheadin kehitystä jo pidemmän aikaa ja uskomme, että ohjelmisto helpottaa aidosti hankekehitystiimimme arkea”, kommentoi Toivo Groupin hankekehitysjohtaja Tuomas Hemmilä.

Builderheadin ohjelmisto sisältää keskeiset portfolion- että projektinhallinnan työkalut. Ohjelmiston avulla hallitset helposti koko projektikantaa ja huolehdit myös yksittäisten projektien tehtävistä, aikatauluista, yhteystiedoista ja dokumenteista koko hankkeiden elinkaaren ajan.

“Hankekehitysportfoliossamme on yli 1200 asunnon hankekanta ja rakenteilla yli 700 asunnon hankekanta. Tavoitteenamme on omistaa kehittämämme ja toteuttamamme hankekanta pitkäjänteisesti. Kasvavan hankekehitystiimimme vastuulla on muun muassa kiinteistökehityshankkeiden validointi ja tarjousprosessi sekä kaupallisen mallin luominen. Builderhead tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan hankekehitysporftoliomme hallitsemiseen ja pitkälle kehitetyn hankekehitysprosessimme virtaviivaiseen toteuttamiseen”, lisää Tuomas Hemmilä.

Toivo Group on suomalainen kiinteistökehitykseen ja -omistukseen erikoistunut toimija, jonka missiona on muuttaa kiinteistöjen arvoketjua ja muodostaa erottuva liiketoimintamalli. Kaikki Toivossa lähtee asiakkaasta ja ympäristöstä ja Toivo haluaa tarjota Suomen parhaan asiakaskokemuksen.

Builderhead on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet onnistuneesti läpi.

Lisätietoa:
Julius Tuomikoski, +358 50 522 1264, julius.tuomikoski@builderhead.io

Share This