Sievi Asunnot ja Builderhead yhteistyöhön

Laadukkaista asunnoista tunnettu Sievi Asunnot tehostaa projektinhallintaa Builderheadin ohjelmiston avulla.

”Vanha toiminnanohjausjärjestelmämme ei enää vastannut yrityksemme muuttuneisiin tarpeisiin ja lähdimme kartoittamaan markkinoilla olevia vaihtoehtoja. Builderheadiin tutustuimme sisaryhtiömme Sievi Hyvinvointitilojen kautta. Heillä oli ohjelmisto jo käytössä ja he olivat siihen tyytyväisiä, joten halusimme tietysti selvittää, voisiko Builderhead sopia myös Sievi Asuntojen tarpeisiin”, kertoo Sievi Asuntojen projektipäällikkö Elina Esko.

Builderheadin ohjelmisto sisältää keskeiset portfolion- että projektinhallinnan työkalut. Ohjelmiston avulla hallitset helposti koko projektikantaa ja huolehdit yksittäisen projektin tehtävistä, aikatauluista, yhteystiedoista ja dokumenteista koko projektin elinkaaren ajan.

”Valitsimme Builderheadin, koska se vastasi hyvin tarpeitamme perustajaurakoiden projektihallinnassa ja hankekehityksessä. Pystymme nyt hallitsemaan hankkeitamme selkeästi yhdessä paikassa niiden koko elinkaaren ajan. Tämä tuo sujuvuutta päivittäiseen työntekoon ja läpinäkyvyyttä koko organisaatiollemme, kun kaikilla on mahdollisuus seurata hankkeiden etenemistä. Builderheadin tehtävälistojen avulla pystymme myös vakioimaan prosessiamme ja varmistamaan, että kaikki asiat tulevat hoidetuksi ajallaan. Vakioinnin lisäksi Builderhead myös joustaa, jos hanke ei mahdukaan samaan muottiin vaan onnistunut lopputulos vaatii muutoksia totuttuun toimintatapaan. Innostuimme myös siitä, että Builderhead on startup-henkinen yritys, jonka henkilökunta todella ymmärtää rakennusalaa ja meidän liiketoimintaamme”, lisää Elina.

Builderheadin käyttöönotto ei vaadi isoa IT-hanketta. Käyttöönotto on nopeaa ja se tehdään yhdessä Builderheadin asiantuntijoiden kanssa.

”Olemme päässeet Builderheadin käytössä vasta vauhtiin ja kokemusta on kertynyt vasta noin kuukauden ajalta. Olemme saaneet hyvin tukea ohjelman käyttöönottoon ja jo lyhyessä ajassa huomanneet, kuinka ohjelma myös kehittyy jatkuvasti. Tavoitteenamme on sulauttaa Builderhead tiiviiksi osaksi arkeamme ja sen avulla parantaa prosessejamme entistäkin sujuvammiksi ja taata asiakkaillemme paras mahdollinen uudiskohteen ostokokemus ja laadukkaasti toteutettuja koteja onnelliseen elämään”, kertoo Elina.

Sievi Asunnot kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jossa toteutamme suomalaisille koteja ja hyvinvointitiloja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Meiltä saat muuttovalmiit talopaketit, räätälöidyt ratkaisut, täyden palvelun asunnot sekä hoiva- ja hyvinvointitilat.

Builderhead on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet onnistuneesti läpi.

Share This