10 syytä tutustua Builderheadiin?

Builderhead on rakennusalan yrityksille suunniteltu portfolion- ja projektinhallintaohjelmisto. Listasimme 10 syytä miksi rakennuttajan tai pääurakoitsijan kannattaa tutustua Builderheadiin ja ottaa se käyttöön.

1. Vakioi parhaat toimintamallit jokaiseen projektiin

Builderheadin avulla vakioit parhaat toimintamallit ja saat ne helposti koko organisaation käyttöön. Voit luoda omaan liiketoimintaasi sopivat hankeputket sekä tehtävämallit ja varmistaa, että jokainen hanke täyttää yrityksenne kriteerit.

2. Hallitse enemmän projekteja samalla tiimillä

Builderheadin ominaisuuksien ansiosta pysyt paremmin kartalla jokaisesta projektista ja voit helpommin hallita enemmän projekteja samoilla resursseilla.

3. Tee työn tekemisestä mielekkäämpää ja paranna laatua

Helppokäyttöisyyden sekä valmiiden automaatioiden ansiosta Builderhead tekee arjestasi tehokkaampaa ja vähentää manuaalista työtä. Voit unohtaa sekavat Excelit, sähköpostirumban ja kadonneet tiedostot sekä yhteystiedot.

4. Näe kaikki projektit yhdellä silmäyksellä

Voit tarkastella yrityksen koko hankekantaa hankeputkilla, kartalla ja aikajanalla. Näet nopeasti missä eri projektit menevät sekä miltä tulevaisuuden tilauskanta näyttää.

5. Helpota projektin tietojen ja dokumenttien hallintaa

Kerää kaikki projektitiedot, dokumentit ja yhteystiedot yhteen paikkaan. Päivitä niitä projektin edetessä ja hyödynnä tietoja muun muassa suodatuksessa.

6. Löydä projektinhallinnan tärkeimmät työkalut yhdestä paikassa

Löydä kaikki projektinhallinnan työkalut yhdestä paikasta ja vältä tietojen jakautuminen useampaan eri ohjelmistoon.

7. Automatisoi tehtävien vastuunjakoa

Ota tehtävämalli käyttöön ja määritä rooleille vastuuhenkilöt. Tämän jälkeen ohjelmisto jakaa tehtävät automaattisesti oikeille tahoille.

8. Löydä kaikki projektin osapuolet helposti

Yhteystietojen löytäminen vie helposti aikaa, mutta Builderheadin avulla näet nopeasti mitkä tahot ovat mukana projektissa, henkilöiden roolit sekä tehtävät.

 
9. Vältä kalliit räätälöintikustannukset

Builderhead muokkautuu asiakkaan omissa käsissä ja alalle tärkeimmät työkalut, tehtävämallit sekä tietokentät ovat heti käytettävissäsi.

10. Nopea käyttöönotto

Builderheadin käyttöönotto ei vaadi isoa IT-hanketta. Ohjelmiston saa käyttöön jopa muutamassa tunnissa ja löydät valmiina sisältöjä heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Builderhead team

Kirjoittaja

Toni Martikainen

Toni haluaa auttaa rakennusalan yrityksiä hyötymään digitalisaation tuomista mahdollisuuksista. Hän on kiinnostunut ymmärtämään alan toimintaa ja sparrailee mieluusti alan teknologioista.

Share This